Dottore Ciucă, un geniu eliberator, acuzat pe nedrept de plagiarism 


Fără o analiză filozofică imparțială, dottore Ciucă nu poate fi acuzat de plagiat. 
Dottore Ciucă poate fi acuzat că a furat din textele altora numai din perspectiva reacționară a proprietații burgheze, la baza căreia stă exploatarea clasei muncitoare, furtul muncii ei. Capitalismul fiind in esența lui, așa cum ne-a explicat științific marxismul, furt, acesta fiind eliminat prin naționalizarea proprietații particulare: totul aparține poporului, capitalul fiind produsul furat al muncii lui. 
Contribuția geniala a lui dottore Ciucă este înțelegerea ca exploatarea nu se poate elimina decât dacă se aplică și muncii intelectuale, care aparține și ea poporului și trebuie naționalizată. 

Dottore Ciucă a reușit astfel sa elimine limitele marxismului, extinzându-i legile de la lumea materială la cea spirituală, eliberând umanitatea de exploatarea intelectuală.
Legea “dottore Ciucă”: toate creațiile intelectului nu pot fi proprietate particulară decât intr-o societate a exploatării omului de către om; într-o societate liberă, acestea aparțin poporului. Marxismul eliberează asfel omenirea de ultima exploatare, a capitalului intelectual, naționalizându-l.

Ca urmare, a acuza dottore Ciucă de plagiarism este un act contrarevolutionar, reacționar, al extremei drepte neofasciste.


Dottore Ciucă nu poate fi acuzat ca și-a însușit 40 de pagini din munca intelectuală a altor autori, pentru ca aceasta este un bun comun, care aparține deci tuturor. Cum nu poți fi calificat hoț daca iei bani din portofelul tău, la fel dottore Ciucă nu poate acuzat de furt intelectual, atunci când creația intelectuala este, potrivit legii “dottore Ciucă”, proprietate comună.

Dottore Ciucă, intr-un interviu cu Haznaua 3, a mărturisit ca sursa inspirației legii “dottore Ciucă” a fost dottore Ponta. 

România se poate mândri cu doi prim miniștri care au adus o contribuție esențială la eliberarea intelectuală a omenirii. Ce inspirație pentru toți elevii și studenții de azi!

Author: Dan Calinescu

Manager Motto: no isms Linkedin: https://www.linkedin.com/in/dan-calinescu-9152587?trk=nav_responsive_tab_profile http://www.experimentulpitesti.org/public/video-clipuri

Leave a Reply

Your email address will not be published.