Consiliul National Secuiesc in căutarea unui nou Hitler

Consiliul Naţional Secuiesc (CNS) amenința romanii cu dezmembrarea Românei.

https://www.g4media.ro/inca-un-miting-pentru-autonomia-tinutului-secuiesc-chiar-de-centenarul-unirii-daca-romania-nu-va-fi-un-stat-democratic-nu-va-apuca-aniversarea-a-200-de-ani-de-existenta.html

Romanii așteaptă răspunsul politicienilor aflați la putere ca sa reprezinte interesul national. Ignorarea acestei amenințări, de dezmembrare a României, in anul in care sărbătorim o suta de ani de la Marea Unire, reprezintă un act de înaltă trădare.

Dacă România nu va fi un stat democratic, nu va apuca aniversarea a 200 de ani de existenţă!”

Afirmația ca România nu ar fi un stat democratic, dincolo de absurditatea acuzatiei, este doar pretextul folosit pentru amenintare, justificarea amenințării pe baza unei minciuni. In realitate, mesajul este: “dacă nu ne acordați autonomie, România va fi dezmembrată”.

România este un stat democratic, in care minoritatile naționale se bucura de drepturi existente in putine state ale lumii, inclusiv in statele Europei occidentale.

Secuii, care beneficiaza de toate drepturile și libertățile pe care le poate oferi un stat modern, trebuie sa înțeleagă ca ceea ce vrea CNS este apartheid, ca legislatia europeană nu le da dreptul la autonomie, fapt deja confirmat de către Consiliul European.

Cum este evident ca secuii nu vor obține vreodată autonomie, cum va realiza CNS dezmembrarea României, așa cum amenința? Singura soluție, deoarece Ungaria nu are aceasta putere, este recurgerea la metodele folosite in trecut, când Hitler a dezmembrat România. CNS este in căutarea unui nou Hitler.

Declarația CNS fiind o declarație de război, România trebuie sa fie pregătită sa lupte, ca sa nu se regăsească in aceeași situatie ca in august 1940, mai ales când am intrat intr-o perioada de instabilitate geopolitică.

Author: Dan Calinescu

Manager Motto: no isms Linkedin: https://www.linkedin.com/in/dan-calinescu-9152587?trk=nav_responsive_tab_profile http://www.experimentulpitesti.org/public/video-clipuri

Leave a Reply

Your email address will not be published.