AL DOILEA GENOCID

 AL DOILEA GENOCID[1]

Dan Dumitru Calinescu

 

La scurt timp dupa genocidul comunist, Romania a fost victima unui nou genocid. Cei responsabili pentru al doilea genocid trebuiesc identificati si judecati, pentru ca istoria sa nu se mai repete.

in-memoria

“Reculegeti-va in memoria celor 6 copii minori care au fost calcati de masinile blindate in ziua de 21 decembrie 1989”

Poporul roman moare. Potrivit analizei publicate de revista The Economist in 2011[2], daca “tendintele actuale continua”, ultima romanca va muri la inceputul mileniului viitor.

 Popoare[3] catolice precum portughezii si austriecii vor dispare mai repede, iar polonezii si vecinii nostri nu vor face umbra pamintului prea mult dupa disparitia noastra.

Aceasta forma de sinucidere colectiva este explicata prin greva femeilor, insa in cazul popoarelor est europene incluse dupa Yalta in imperiul sovietic si al popoarelor din URSS, fenomenul nu poate fi inteles fara genocidul comunist si culturocidul[4] generate de marxism.

In ultimii 72 de ani, poporul roman a suferit doua genociduri si doua culturociduri. Primul genocid si culturocid au avut loc intre 1944 si 1989. Al doilea genocid si culturocid au inceput dupa 1989 si continua in present.

In primul razboi mondial pierderile militare si civile suferite de poporul roman au fost de 985,000 de oameni[5].

In al doilea razboi mondial poporul roman a pierdut 833,000 de oameni[6].

Nu s-a stabilit inca numarul pierderilor cauzate de genocidul comunist, nu pentru ca nu s-ar fi putut, ci pentru ca fortele interesate in a ascunde adevarul au fost si inca sunt foarte puternice.  Putem numai estima numarul celor care au reusit sa supravietuiasca din cele peste 3 milioane de romani din Romania, Republica Moldova si Ucraina care au fost inchisi, deportati, infometati.

Insa cel mai mare dezastru din istoria poporului roman a avut loc dupa 1989. Intre 1989 si inceputul anului 2016, Romania si Republica Moldova au pierdut prin emigrare peste 4 milioane de oameni, in majoritate tineri, iar natalitatea a continuat sa scada si numarul avorturilor a explodat, ca urmare a conditiilor de viata si a atacului destructiv asupra mentalului colectiv.

Decizia de a parasi tara nu a fost luata numai din motive economice, ci inainte de toate dintr-un sentiment de disperare, dupa ce romanilor li s-a ucis speranta pentru o viata normala si devenisera tinta unui atac psihologic conceput sa ii distruga mintal (romanii ar fi prosti, hoti, lenesi, lasi, incapabili, etc.) si sa le distruga valorile care i-au ajutat sa supravietuiasca in vremuri mult mai grele decit cele de dupa 1989. Genocidul sufletelor inceput la Pitesti e continuat de un genocid de catifea, violenta  brutala a comunismului fiind inlocuita de metode eficiente, care insa urmaresc aceleasi scopuri: crearea omului nou, rupt de cer si de pamint, pentru a fi mai usor de manipulat si controlat.

Dupa ce comunismul a reusit sa distruga increderea intre oameni, genocidul sufletelor continuat dupa 1989 urmaraste sa distruga increderea in sine a romanului, respectul fata de sine, respectul fata de istoria si cultura sa. Este un genocid spiritual, fara de care nu ar fi existat al doilea genocid.

POPULATIA ROMANIA REPUBLICA MOLDOVA
ANUL sub controlul guvernului central
1990 23,200,000  4,364,000
2016 19,760,000  3,553,000
-3,440,000 -811,000

Pe timp de pace, poporul roman a pierdut mai multi oameni decit totalul pierderilor din cele doua razboaie mondiale si a genocidului comunist. Acest fapt constituie un act de genocid[8].

Romania a aderat in 1950 la CONVENTIA CU PRIVIRE LA PREVENIREA SI REPRIMAREA CRIMEI DE GENOCID, pe care a ratificat-o in 1969.

Potrivit Conventiei, genocidul este definit ca “o crima de drept interntionalcomisaatat in timp de pace, cat si in timp de razboi”, “cu intentia de a distruge, in totalitate sau numai in parte, un grup national, etnic, rasial sau religios”.

Supunerea intentionata a grupului la conditii de existenta care antreneaza distrugerea totala sau partiala”, “atingerea grava a integritatii (…) mintale a membrilor unui grup”, “masuri care vizeaza scaderea natalitatii in sanul grupului” sunt considerate acte de genocid.

Conventia pedespeste orice forma de participare la genocid.


Petre Roman “industria românească – un morman de fiare vechi[9]

Ion Iliescu: Din mineriade am invățat cum să construim statul de drept.”

Silviu Brucan despre majoritatea romanilor: “stupid people”.

Milioane de romani nu si-au parasit si isi parasesc tara de buna voie. Au fost fortati sa o faca, fiind intentionat supusi la conditii de existenta care antrenau distrugerea lor totala sau partiala. Pentru ca dupa 1989 nu isi mai puteau cistiga painea in Romania, locurile lor de munca fiind distruse, fara ca altele sa fie create. Aceasta distrugere nu era inevitabila, nu a fost produsul unor forte necontrolabile, a fost rezultatul unor actiuni planificate, organizate, executate de catre o minoritate, in folosul personal, cu ignorarea constienta a interesului general.

Organizatorii – cei care au detinut puterea politica, economica, culturala dupa 1989 – au comis genocid contra poporul roman si ca urmare trebuiesc identificati si judecati.

O buna parte din industria creata sub comunism putea deveni eficienta prin retehnologizare. Probabil ca jumatate din forta de munca trebuia eliminata, insa o legislatie pro-afaceri, cuplata cu accesul la credit pentru investitori si scoli de recalificare de 1-3 ani pentru muncitorii concediati ar fi absorbit majoritatea somerilor.

Clasa conducatoare este responsabila de transformarea industriei romanesti intr-un morman de fiare vechi si de consecintele acestei distrugeri: al doilea genocid romanesc. Exista manualul scris la Moscova, de transformare a economiei capitaliste intr-o economie comunista, insa desi nu exista si unul de trecere de la economia comunista la cea capitalista, experienta Chinei sau a Vietnamului dovedeste ca aceasta trecere poate genera milioane de noi locuri de munca, nu rezulta inevitabil in somaj de masa.

Cei care au organizat si condus privatizarea economiei comuniste, cei care au profitat in timpul marelui jaf national ca sa se imbogateasca prin furt, cei care le-au permis sa o faca si cei care au distrus psihologic capacitatea de autoaparare a poporului, sunt responsabili de consecintele actiunilor lor: genocid.

Primul genocid – organizat de catre fortele de ocupatie sovietica si executat la inceput, urmind vechile tehnici imperiale, cu suportul minoritatilor, apoi, dupa succesul ienicerizarii comuniste, de catre o minoritate romana contra majoritatii ajunsa sub ocupatie romaneasca – a fost rezultatul aliantei dintre imperialismul clasic rusesc cu mesianismul marxist.

Al doilea genocid, inceput cu emigrarea a peste 4 milioane de romani, urmat azi de emigrarea celor mai dotati tineri si a celor mai buni specialisti, continua primul genocid, urmarind aceleasi scopuri cu alte metode. Fundamental, este un genocid genetic, reusind continuarea selectiei negative si a razboiului dus de aceasta impotriva selectiei pozitive.

Daca aceasta clasa conducatoare[10] responsabila de genocid va reusi sa isi mentina puterea politico-economica, poporul roman va dispare.

Cum nu se poate baza pe actualele partide politice, deoarece toate[11]  sunt complice la al doilea genocid (vinovatul principal ramanind insa Ion Iliescu si structura pe care a creat-o: PSD), va trebui sa isi construiasca noi forme de organizare, pentru a putea pune sfirsit erei ticalosilor[12].

Nu e nevoie de reinventat roata pentru a reveni la normalitate. Solutiile de import nu ne pot rezolva problemele, le pot doar agrava. Problemele enorme ale Romaniei nu pot fi rezolvate cu ideologii de import, ci numai de oameni decisi sa faca calatoria eroica spre realitate, dupa ce vor reusi sa se descotoroseasca de toate ismele care paraziteaza gandirea contemporana si de zgura depusa de comunism in sufletul romanilor.

Daca vrei sa construiesti o casa in Carpati, nu ii faci fundatia la Bruxelles sau Washington si in nici un caz la Moscova. Fundatia Romaniei, daca e sa reziste vremurilor grele care ne bat la usa, nu poate fi ancorata decit in istoria si cultura noastra.

Suntem in plin razboi: cultural, psihologic, economic, genetic. Nu suntem inconjurati de prieteni. Dusmanul nostru cel mai mare este insa in interiorul cetatii: clasa care conduce Romania dupa 1989, ucigatoarea sperantei.

Insa, ca sa parafrazez imnul national polonez[13], Romania inca nu a pierit. Ceasul desteptator asteapta sa-i fie armat. Cind va suna, nu numai ca românul se va trezi din somnul cel de moarte, dar romanul se va trezi din român si isi va indeplini misiunea istorica.

minerii

Dupa vizita minerilor la sediul central al Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat din Bucuresti

university1

[1] Introducere – eseul ROMANIA SUB OCUPATIE ROMANEASCA – O TARA DE RAZESI 

[2] End of history and the last woman:

http://www.economist.com/blogs/dailychart/2011/08/populations

[3] Estimarile statistice din The Economist se refera la tari, insa ar fi trebuit sa se refere la popoare, pentru ca nu tarile vor dispare, ci populatiile care le locuiesc in prezent.

[4] Culturocid, din Latina: “cultura” + “-cide” (a ucide) mi se pare prefarabil “genocidului cultural”

[5] PIERDERILE UMANE ALE ROMÂNIEI ÎN TIMPUL RĂZBOIULUI DE ÎNTREGIRE http://www.once.ro/sesiuni/sesiune_2007/3_Pierderi.pdf

[6] https://ro.wikipedia.org/wiki/Pierderi_omene%C8%99ti_%C3%AEn_cel_de-al_Doilea_R%C4%83zboi_Mondial

[7] Potrivit statisticilor oficiale, insa nimeni nu cunoaste adevaratele cifre, care probabil sunt mai mari

 [8] http://www.irdo.ro/file.php?fisiere_id=89&inline=

[9] Afirmatie negata de Petre Roman, insa confirmata de metodologia “privatizarilor” marelui jaf national.

[10] “Elita” nu este un cuvint aplicabil acestei minoritati, pentru ca aceasta clasa conducatoare nu reprezinta “ceea ce este cel mai bun, mai valoros, mai ales intr-o comunitate, o societate etc.”

[11] Partidele, nu toti membrii lor

[12] Marin Preda, Cel mai iubit dintre paminteni

[13]Jeszcze Polska nie zginęła”: Polonia inca nu a pierit

Author: Dan Calinescu

Manager Motto: no isms Linkedin: https://www.linkedin.com/in/dan-calinescu-9152587?trk=nav_responsive_tab_profile http://www.experimentulpitesti.org/public/video-clipuri

4 thoughts on “AL DOILEA GENOCID”

 1. Minunat post, din pacate este real si cu grave repercursiuni. Dupa 26 de ani “nu” se stie cine au fost vinovatii crimelor de la revolutie. A fost un genocid clar, singurul din Europa de Est. Pana si unii criminali de la genocidul din Rwanda si Burundi au fost judecati. In Romania nu se stie. Toata lumea tace sau este impiedicata sa vorbeasca. Asociatia victimelor comunismului nu a reusit decat dupa 25 de ani de la “caderea” comunismului sa bage in puscarie un tortionar. Cel mai grav lucru este ca poporul roman sufera de racilele comunismului inradacinate in constiinta sa. Ceausescu a distrus 25 de biserici monumente istorice si de arta. Poporul roman l-a inmormantat ca pe un crestin care nu a fost. Ceausescu a reusit sa creeze omul nou, care voteaza acum. Totul este foarte grav….. poate ireversibil???

  1. Total eronat conceptul deoarece genocid inseamna exterminare dar Romanii care au ales sa emigreze sint bine sanatosi si prospera care pe unde.

   1. Domnule Lucian, aveti dreptate in cazul in care definim genocidul strict ca ucidere fizica.
    Genocidul nu se limiteaza la uciderea “clasica”, la distrugerea fizica.
    Articolul 2 (b) al Conventiei:
    “Causing serious bodily or mental harm to members of the group”. “atingerea grava a integritatii (…) mintale a membrilor unui grup”
    Articolul 2 (d) al Conventiei
    (d) “Imposing measures intended to prevent births within the group”;
    “masuri care vizeaza scaderea natalitatii in sanul grupului”: scaderea dezastruoasa a natalitatii si numarul avorturilor de dupa 1989, care depaseste cu mult numarul romanilor care si-au parasit tara.
    Exista hemoragii din care pacientul nu isi mai revine. Ramine de vazut daca Romania isi va putea reveni dupa hemoragia tineretului plecat din tara.

 2. Cu cât se prezintă mai multe sex shouri, cu atât mai mult se reduce numărul copiilor născuți.
  Plăcerea a înlocuit ”Legea firii”, adică procrearea de urmași…
  Ex Libertinajul sexual olandez a dus la reducerea drastică a nașterilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published.