Marin Preda se răsuceste in mormânt.

Deschid Facebook-ul și spre uimirea mea, o fosta colega de școala, absolventa a facultății de Stomatologie din București, a dat “like” și apoi “share” Grupului pentru susținerea candidaturii lui Todorel Toader (TT) la președinția României.

Nu este singura, in acest moment grupul are 7,180 de membri, copleșiti de admiratie pentru calitatile morale și intelectuale ale ministrului care muncește din greu sa-și scape stăpânii de pușcărie.

Cele trei alunițe de pe fata lui Marin Preda sunt pentru admiratorii lui TT un “însemn al destinului”: asocierea fizica devine asociere spirituală, memoria unui mare romancier roman fiind folosită in sprijinul unui om al cărui nume va deveni sinonim cu infamia.

Am absolvit unul dintre cele mai bune licee din România. Prin exemplul și curajul lor, marii nostri profesori au încercat sa ne crească drept, intr-o lume strâmba. Sunt dezamăgiți de tine, colega mea de liceu.

Author: Dan Calinescu

Manager Motto: no isms Linkedin: https://www.linkedin.com/in/dan-calinescu-9152587?trk=nav_responsive_tab_profile http://www.experimentulpitesti.org/public/video-clipuri

Leave a Reply

Your email address will not be published.