Solidaritate cu România

Demonstrație in fata ambasadei României din Varșovia
20 Ianuarie 2018

Solidaritate cu România”, “Toți pentru Justiție”: scrise și ținute in fata ambasadei României din Varșovia, de polonezi invitați la demonstrație de o poloneza trimisa des la București de către compania unde lucrează. Care a învățat românește nu din cărți, ci de la prietenii din România. A aflat despre demonstrația noastra de pe grupul “Romani din Varșovia” de pe Facebook. Și a decis ca trebuie sa fie alături de noi.

I-am povestit despre prima demonstrație la care am participat in Viena, alături de Henry Lemaniak și 40,000 de polonezi și austrieci, in decembrie 1981, dupa declararea legii marțiale in Polonia.

Libertatea este constientizarea ca libertatea este in primejdie” – Emmanuel Levinas

Dacă ii reușește lui Dragnea planul, România va reintra in coșmar. Ar fi fost nevoie nu de 75,000 de mii, ci de 750,000 de oameni sa iasă in strada. Manifestanții au cântat “Deșteaptă-te, romane.” Însă nu au reușit sa trezească poporul.

Author: Dan Calinescu

Manager Motto: no isms Linkedin: https://www.linkedin.com/in/dan-calinescu-9152587?trk=nav_responsive_tab_profile http://www.experimentulpitesti.org/public/video-clipuri

Leave a Reply

Your email address will not be published.