“Ostaşi, Vă ordon: Treceţi Prutul!”

22 iunie 1941: un razboi drept, pentru dezrobirea romanilor aflati sub ocupatie ruseasca. Acesta este adevarul, pe care avem datoria sa il afirmam de fiecara data cand cei care falsifica istoria ne acuza ca pe 22 iunie 1941 am pornit un razboi de agresiune, nejustificat, impotriva tarii care din iunie 1940 incepuse genocidul impotriva romanilor din teritoriile ocupate.

„Pentru noi, spre deosebire de germani şi sovietici, participarea la al doilea război mondial se înscrie în continuarea primului război mondial, atunci am luptat pentru reîntregirea neamului, la fel şi în al doilea. Nu am luptat pentru Stalin sau pentru Hitler, pentru sau împotriva comunismului, am luptat doar pentru ţara noastră, pentru neamul românesc.

Am pornit la 22 iunie 1941 împotriva Uniunii Sovietice pentru a ne recupera Basarabia şi Bucovina de Nord, şi am fi pornit mai târziu pentru recuperarea Ardealului de Nord, indiferent de cursul care l-ar fi luat războiul. Am luptat doar pentru ce este al nostru şi nimic mai mult…”

http://www.cristiannegrea.ro/geopolitica/2012/06/minciuna-22-iunie-1941/

Author: Dan Calinescu

Manager Motto: no isms Linkedin: https://www.linkedin.com/in/dan-calinescu-9152587?trk=nav_responsive_tab_profile http://www.experimentulpitesti.org/public/video-clipuri

Leave a Reply

Your email address will not be published.