A doua demonstratie in fata ambasadei Romaniei din Varsovia

 

Februarie 2, 2017, ora 17: a doua seara, a doua demonstratie. Vreo 20 de romani, plus 3 sotii poloneze. Tineri si tinere educati/educate, lucrind in banci, IT, directori de companii, studenti, care au gasit timp, dupa munca, pe frig, sa sustina o Romanie normala.

“Dragnea nu fii trist

La Jilava ai dentist!”

Steagul Romaniei tinut de doua poloneze. Cea din stanga a facut in noiembrie anul trecut nunta in Romania, cu polonezi si romani, sub steag polonez si roman.

“Bucuresti, nu uita,

Varsovia e de partea ta”.

“PSD Ciuma Rosie”

Ce pierdere pentru Romania si ce castig pentru Polonia! Daca Dragnea va reusi, hemoragia va continua. O tara care isi pierde tineretul nu are viitor.

Azi seara ne-am adunat 25. Legal ar fi trebuit sa avem permis de demonstratie. Insa politistii polonezi au fost extrem de amabili si politicosi. Au stat la distanta de noi, pe trotuar sau peste drum, langa masinile lor, fara sa deranjeze pe nimeni. Inainte sa plec, am mers la ei si le-am multumit. Au zimbit surprinsi.

 

Author: Dan Calinescu

Manager Motto: no isms Linkedin: https://www.linkedin.com/in/dan-calinescu-9152587?trk=nav_responsive_tab_profile http://www.experimentulpitesti.org/public/video-clipuri

Leave a Reply

Your email address will not be published.