De ce sunt optimist – Demonstrație in fata ambasadei României din Varșovia

Ieri seara a avut loc prima demonstrație, azi la 7 seara va avea loc a doua. 

Fotografii postate  de Elena Camelia Cada-Luca pe Facebook, grupul Romani in Polonia

Pe Facebook Cristian Z a creat azi grupul “Protest al comunității romane din Varșovia“:

https://www.facebook.com/events/1051060904998489/

Când romani din Varșovia vor sa meargă cu mașina pentru a participa la demonstrațiile din România, exista speranța ca acești tineri vor reuși – acolo unde generatia mea a esuat – sa creeze o Românie normala. De asta sunt optimist cind citesc aceste mesaje:

Cristian Z CZ Pentru toti cei care ma cunosc ca membru activ al comunitatii romane din Varsovia am un mesaj: Veniti cu noi! Sa nu va fie frica! ne stim de la gratare si de la fotbal, de la Mamaliga de Varsovia si de la biserica. Veniti cu noi! Acum e momentul sa aratati ca va pasa si voua de ce se intimpla in tara. Nu acceptati ca pe numele nostru de romani sa se lipeasca eticheta de hoti! Eu nu am furat, voi nu ati furat, nu putem accepta ca cei care au furat sa se numeasca la fel ca noi. Locul hotilor dovediti e la puscarie. Trebuie sa le fie lor frica de cuvantul nostru. Ne vedem maine seara.

Cristian Gaspar

Salutare! Se mai gândește cineva sa meargă în România la proteste? Dacă suntem mai mulți în același gând, poate ne organizăm aici.

Abdrei, aseara, in fata “Palatului Culturii din Varsovia. Fotografie de Cristian Z CZ

Author: Dan Calinescu

Manager Motto: no isms Linkedin: https://www.linkedin.com/in/dan-calinescu-9152587?trk=nav_responsive_tab_profile http://www.experimentulpitesti.org/public/video-clipuri

Leave a Reply

Your email address will not be published.